Päävientilaitteistot:

Valmistamme alkuperäisiä OreaForce viiroja Foilforce1 ja DoubleForce päänvientilaitteisiin. Olemme Valmetin alihankkijana toimittaneet vuoden 2009 jälkeen n. 5000 viiraa eri positioihin ympäri maailmaa. Valmistamme viiroja myös muihin päänvientilaitteisiin.

Kuidun käsittely ja kuljettimet:

Toimitamme räätälöityjä ratkaisuja paperiteollisuuden käyttöön. Olemme erikoistuneet kuidun käsittelyssä tarvittaviin viiroihin. Typpilisiä kohteita ovat saostajat, suotonauhapuristimet, pesurit ja TWP-laitteistot. Toimitamme kuidunkäsittelyprosesseihin sekä synteettisiä että haponkestäviä viiroja. Lisäksi valmistamme kuljetinviiroja paalipuristimiin, leikkureihin ja hylkykuljettimiin.

Märkäviirat:

Valmistamme korkealuokkaisia märkäviiroja sellunkuivatuskoneen viiraosalle. Valikoimastamme löytyvät kaikki parhaimmat saumavaihtoehdot.

Kuivatusviirat:

Olemme erikoistuneet haastaviin positioihin, joissa tarvitaan räätälöintiä sekä materiaalin että rakenteen osalta.

logo title

Oreatec Oy on nopeasti kasvava suomalainen yritys, joka on erikoistunut vaativiin teollisuustekstiileihin ja suodatinkankaisiin. Yrityksen valmistus ja tuotekehitys on keskitetty Suomeen. Oma tuotantolaitos antaa myös puitteet kehitys- ja tutkimustoiminnalle. Kehitämme jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme.

AAA

Sijaintimme

Keksijänkatu 8, 04440 Järvenpää

Tuotantolaitos

Yhteystiedot

Jan Sievers
Toimitusjohtaja
+358 400972093
jan.sievers@oreatec.fi